Schoonmaker gezocht voor hulp in huis?

Download nu de Kluzzy app! 

Vind een schoonmaakster voor thuis via Kluzzy!

Geniet van een schoon en fris huis zonder te hoeven schoonmaken. Heb je geen tijd of simpelweg geen zin om schoon te maken? Kan jij wel hulp in het huishouden gebruiken? Met Kluzzy vind je snel en eenvoudig de perfecte schoonmaker in jouw buurt.

Van wekelijkse schoonmaak tot grote schoonmaakbeurten!

Onze ervaren en betrouwbare schoonmaaksters pakken alle klussen aan. Of je nu een wekelijkse schoonmaakbeurt nodig hebt, een grote schoonmaakklus voor een speciale gelegenheid of hulp bij de schoonmaak na een verbouwing, in de app wacht de perfecte schoonmaakster op jouw klus.

Betaalbare schoonmaakoplossingen voor elk budget

Wij geloven dat iedereen kan genieten van een schoon huis, ongeacht je budget. Kies daarom voor het beste bod en ervaar het gemak van Kluzzy.

Waarom Kluzzy?

In jouw buurt
Kluzzy werkt met een straal van 20 kilometer. Binnen deze straal kunnen kluzzers kluzzen uitvoeren en klanten klussen plaatsen.
Een gebruiksvriendelijke app
Klussen uitbesteden bij jou in de buurt was nog nooit zo makkelijk. Met een gebruiksvriendelijke app is de klus zo geklaard.
Voor elkaar
Via de app voeren kluzzers kluzzen uit. Op deze manier helpen buurtgenoten elkaar verbind het de buurt.
Veilig met iDeal
De betaling loopt via de Kluzzy app en een veilige betaling wordt gegarandeerd door een iDeal betaling.

Zeg gedag stof en viezigheid: vind jouw perfecte schoonmaakster met Kluzzy!

Ben je het zat om elke week urenlang te stofzuigen, dweilen en ramen te lappen? Met Kluzzy vind je snel en eenvoudig de perfecte schoonmaakster in jouw buurt.

Vind jouw perfecte schoonmaakhulp!

Met Kluzzy is het huis schoonmaken geen moeite. Download de app, maak een account aan, omschrijf je klus en plaats de klus op jouw adres.

Binnen de kortste keren ontvang je aanbiedingen van betrouwbare schoonmakers maximaal 20km van jouw  locatie. Controleer de schoonmakers, bekijk hun recensies en kies de schoonmaker die het beste bij jouw klus past. Betaal veilig via de app en geniet van jouw vrije tijd terwijl de schoonmaker jouw leven een stuk makkelijker maakt.

Maak direct contact en boek jouw schoonmaker!

Zodra je de perfecte schoonmaakster hebt gevonden, kun je direct contact met haar opnemen via ons platform. Maak eenvoudig een afspraak en geniet binnenkort van een schoon en fris huis.

Genoeg enthousiaste kluzzers in jouw regio!

De oplossing is dichterbij dan je denkt!

1
Ongemaaide gazonnen
1
Overvolle schuren
1
Ongelapte ramen
1
Scholieren zonder bijles
1
Computer problemen

De leukste kluzzers en klusjes zitten in jouw buurt!

Download nu de Kluzzy app

Stel je vraag!
Hulp nodig?
Hallo 👋,
Hoe kunnen we je helpen?