Huishoudelijke hulp gezocht?

Download nu de Kluzzy app! 

Vind jouw ideale huishoudelijke hulp in de Kluzzy app!

Geniet van meer vrije tijd en een schoon huis met Kluzzy! Heb jij ook een hekel aan schoonmaken? Geen tijd om je huis op orde te houden? Of ben je gewoon op zoek naar een manier om je leven wat eenvoudiger te maken? Dan is de Kluzzy app de perfecte oplossing voor jou!

Huishoudelijke taken snel afgerond!

Met Kluzzy kun je in een ogenblik klussen plaatsen voor diverse huishoudelijke taken, zoals schoonmaken. Laat je huis van top tot teen schoonmaken, zodat je kunt thuiskomen in een frisse woonruimte. Strijken, geniet van kreukvrije kleding zonder uren te strijken. Zo bespaar je tijd en energie, en kun je je focussen op wat er echt toedoet. Klusjes, laat kleine klusjes in huis, zoals schilderen, lampen ophangen of meubels monteren, door onze handige klussers uitvoeren. Zo hoef jij je hier geen zorgen meer over te maken.

Waarom Kluzzy?

In jouw buurt
Kluzzy werkt met een straal van 20 kilometer. Binnen deze straal kunnen kluzzers kluzzen uitvoeren en klanten klussen plaatsen.
Een gebruiksvriendelijke app
Klussen uitbesteden bij jou in de buurt was nog nooit zo makkelijk. Met een gebruiksvriendelijke app is de klus zo geklaard.
Voor elkaar
Via de app voeren kluzzers kluzzen uit. Op deze manier helpen buurtgenoten elkaar verbind het de buurt.
Veilig met iDeal
De betaling loopt via de Kluzzy app en een veilige betaling wordt gegarandeerd door een iDeal betaling.

Hulp in het huishouden zo gevonden!

Zeg vaarwel tegen tijdrovende klusjes en hallo gemak met Kluzzy! Beeld je in: je komt na een lange dag werken thuis en je huis is heerlijk schoon. Kleding gestreken, de tuin is netjes en de ramen zijn vlekkeloos. Dat allemaal zonder dat het jouw kostbare tijd kost.  Ook jij kan tijd besparen met Kluzzy, de buurtklus app die al je huishoudelijke taken uit handen neemt.

Een gebruiksvriendelijke app voor een schoon en comfortabel huis!

Met Kluzzy is het plaatsen van een klus geen moeite. Download de app, maak een account aan, omschrijf je klus en plaats de klus op jouw adres.

Binnen de kortste keren ontvang je aanbiedingen van betrouwbare klussers maximaal 20km van jouw  locatie. Controleer profielen, bekijk hun recensies en kies de klusser die het beste bij jouw klus past. Betaal veilig via de app en geniet van jouw vrije tijd terwijl de klusser jouw leven een stuk makkelijker maakt.

Genoeg enthousiaste kluzzers in jouw regio!

De oplossing is dichterbij dan je denkt!

1
Ongemaaide gazonnen
1
Overvolle schuren
1
Ongelapte ramen
1
Scholieren zonder bijles
1
Computer problemen

De leukste kluzzers en klusjes zitten in jouw buurt!

Download nu de Kluzzy app

Stel je vraag!
Hulp nodig?
Hallo 👋,
Hoe kunnen we je helpen?