Voor hét klusje in jouw regio!

Download nu de Kluzzy app!

Het ontstaan van Kluzzy.

Marvin vergeet nooit waar hij vandaan komt en doet daarom graag wat terug voor anderen. In zijn tijd bij de voedselbank ontdekte hij al snel hoe sterk de kracht van vrijwilligers is, en vooral in welke mate je er dankbaarheid voor terug krijgt. Hij gelooft in deze kracht als basis om doelen te creëren en te behalen. Dit kan al op een hele kleine schaal, gewoon bij jou in de buurt! Zo kwam het idee van Kluzzy naar voren. Kluzzy wil mensen, laagdrempelig en regionaal verbinden. Er zijn zoveel mensen die wel capabel zijn, maar geen doel hebben. Deze mensen staan te popelen om een helpende hand uit te steken in eigen buurt. Kluzzy gelooft dat mensen elkaar regionaal willen helpen en ontmoeten. Wij faciliteren dat mensen die een klus hebben maar het niet kunnen (geen tijd, andere beperking), makkelijk kunnen matchen met mensen die wel tijd hebben en graag willen klussen. Denk bijvoorbeeld aan het verdienen van een leuk zakcentje in ruil voor het snoeien van de heg, gewoon bij die mevrouw een paar straten verderop! Uiteraard zoeken beide groepen naar een manier om te helpen, te klussen, maar wel op hun eigen voorwaarden en tempo. Dat maakt Kluzzy voor iedereen toegankelijk.

Via de Kluzzy app maak je digitaal een lokale match voor een klusje, zodat de drempel van fysiek zoeken en vinden van klusjes wordt gladgestreken. Wat betreft contact, prijsafspraken etc. wordt alles dus digitaal al geregeld. Daarnaast helpen we particulieren inhoudelijk de klus zo goed mogelijk te doen.

Marvin

Founder
Jesse van de Kuilen

Jesse

Adviseur
Mels Kooijman

Mels

Adviseur

Kluzzy weet: gebruiksvriendelijk in een nieuw jasje.

Sinds 1 maart 2024 is Kluzzy in een nieuw jasje gestoken. Met een nieuw team, gedreven plannen en een vernieuwde app en website zijn we klaar om het eenvoudiger dan ooit te maken om onze gebruikers te voorzien gemak.

De kracht van samenwerking

Door samenwerkingen met diverse partijen te herzien en bij het team te betrekken, verkorten we de lijntjes en kunnen we Kluzzy optimaal ontwikkelen op basis de wensen van onze gebruikers. Zo wordt het vernieuwde Kluzzy de buurtklus app van Nederland!

De kracht van ons team

Met ons gemotiveerde team van jonge talenten en ervaren ondernemers werken we elke dag hard om Kluzzy verder te ontwikkelen. We geloven in de kracht van teamwork en samenwerken om de beste service te ontwikkelen en aan te bieden aan onze gebruikers.

Nieuwsgierig naar de
leuke kluzzers?

Download nu de Kluzzy app

Stel je vraag!
Hulp nodig?
Hallo 👋,
Hoe kunnen we je helpen?